Mød ledelsen

I Byggeri København er vi 6 ledere og 90 medarbejdere, som står for de omkring 200 bygge- og renoveringsprojekter. Mød lederne her.

Kasper Graa Wulff, byggechef  

Kasper afløste i maj 2018 Rasmus Brandt Lassen som chef for Byggeri København. Han kom fra en stilling som sekretariatschef i Overborgmesterens Sekretariat i Økonomiforvaltningen og har således indgående kendskab til de politiske og økonomiske rammer for Byggeri København. Kasper har tidligere arbejdet som konsulent i Rambøll i København, London og Oslo og på Christiansborg som souschef i Socialdemokraternes Analyse- og Informationsafdeling. Kasper er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Christina Schulin-Zeuthen, kontorchef i Team 1 

Christina er uddannet arkitekt og har i høj grad været med til at præge København, fx som projektleder hos Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Her var hun blandt andet med til at skabe den nye Nørreport Station og Cykelslangen, som forbinder Havneholmen og Dybbølsbro. I Byggeri København er Christina med til at bygge spændende projekter i byen, herunder den nye Kalvebod Fælled Skole og en ny skole til Arenakvarteret. Team 1 består af 17 projektledere. 

Lise Lind, kontorchef i Team 2

Lise er uddannet arkitekt og har været ansat i Byggeri København siden juni 2017. Før hun kom til Byggeri København, har hun blandt andet arbejdet som chefarkitekt i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane og som sagsarkitekt hos KHR Arkitekter. I Byggeri København er Lise og de 15 projektledere i Team 2 ansvarlige for en projektportefølje, som rummer både idrætsanlæg, store kulturbyggerier og bosteder. 

Lene Solvang Jensen, kontorchef i Team 3

Lene har de seneste 16 år arbejdet med anlægsprojekter indenfor byggeri og teknologi, blandt andet som centerchef i DR Teknologisk Udvikling. Hun har blandt andet deltaget i realiseringen af DR Byen fra start til slut. Lene er seminaruddannet håndarbejdslærer og har derudover gennemført DR’s driftsteknikeruddannelse og flere lederudviklingsprogrammer. I Byggeri København er Lene kontorchef for Byggeteam 3, der består af 16 projektledere. Teamets projektportefølje rummer blandt andet daginstitutioner og nye skolebyggerier. 

Anders Rasmussen, økonomi- og sekretariatschef 

Anders tiltrådte som økonomichef i Byggeri København i marts 2015, og i dag er han økonomi- og sekretariatschef med 22 medarbejdere fordelt på tre teams. Anders har arbejdet i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune siden 2009 blandt andet som teamleder for Budgetteamet i Center for Økonomi. Før det har han arbejdet i det daværende Indenrigs- og Socialministerium. Anders er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

Thue Bay Jørsel, jurachef

Thue har mange års erfaring som jurist i Københavns Kommune først som specialkonsulent hos Københavns Ejendomme og Indkøb, siden som henholdsvis special- og chefkonsulent i Byggeri København. Thue er chef for Team Jura, som foruden Thue selv består af otte jurister. Thue er uddannet jurist fra Aarhus Universitet.