Tilbygning til Sundpark

  • Foto: MD Anlæg
Ny bygning til børneinstitutionen Sundpark, der nu kan kalde sig en integreret institution.

Sundpark har fået en ny tilbygning i to etager, hvor fire nye børnehavegrupper kan boltre sig i grupperum med tilhørende stillerum, puslerum og depoter, og bygningen rummer desuden et helt nyt institutionskøkken.

Den nye tilbygning er forbundet med Sundparks eksisterende bygning, og med central beliggenhed på grunden er udearealer forbedrede og opdelt i en vuggestue- og en børnehavedel, der kan tilgodese forskellige aldre på legepladsen.

I alt kan Sundpark nu tilbyde en ni-gruppers integreret daginstitution med fire børnehavegrupper i den nye tilbygning og fem vuggestuegrupper i den eksisterende bygning.

Den nye bygning er med sin placering, udformning og arkitektur i samspil med den eksisterende bygning og de omkringliggende arealer. Bygningen er udformet med udgangspunkt i barnets verden. Med vinkehuler i facaden, rummelige opholdsarealer, farvesætning og mo­tiverende legehjørner med forskellige taktile overflader, som er med til at skabe variation i dagligdagen.

Solceller på taget af bygningen har produceret over 1200 kilowatt timer i juni måned, som er mere end rigeligt til at dække elforbruget for produktionskøkkenet samt øvrige forbrug i institutionen.

Den nye tilbygning er allerede taget i brug. 

Sundpark Børnehave, Strandlodsvej 73, 2300 København S