Job hos os

Her kan du læse om, hvad vi vægter højt hos vores medarbejdere, og hvordan du kan finde ledige stillinger i Byggeri København.

De fleste medarbejdere i Byggeri København er arkitekter, ingeniører og konstruktører, men her er også jurister, økonomer og andre fagfolk. I alt er vi omkring 120 medarbejdere, som arbejder på Nyropsgade, centralt i København.  

Vi har en stor og alsidig projektportefølje med tæt på 200 bygge- og renoveringsprojekter på de københavnske skoler, fritidshjem, daginstitutioner, botilbud, idrætsanlæg, kulturhuse mv. 

Hvad er vigtigt for os?

I Byggeri København arbejder vi projektorienteret, og vore medarbejdere har et stort handlerum til at udføre og forme deres opgaver. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere tager ansvar og udvikler sig, at vores ledere er nærværende og anerkendende, og at alle medarbejdere får feedback på deres opgaveløsning.

Vi er en familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid, og vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde – derfor mødes vi til fx fredagsmorgenmad og sociale arrangementer.